Webshop Eleveld Steenwijk
Aanmelden nieuwsbrief Eleveld Steenwijk
Eleveld Steenwijk

Wat met pasta?

Wat met pasta?

Lekker met
gebakken zalm en een saus van crème fraîche, peper en bieslook,
- met pasta en asperges,
- met verse voorjaarsgroenten als doperwten, tuinbonen, bieslook en
asperges,
- of met room, uitjes en koolrabi
- met cherrytomaten, verse kruiden en geraspte gedroogde viskuiten,
- met curry, tomaten en garnalen,
- met cherrytomaten, rode uien en feta,
- met gestoofde prei en verse Parmezaanse kaas,
- met zalm, tomaten en bosui,
- met tomaten pesto, tomaten en garnalen
- met champignons, verse tomaten en groene kruiden,
- met verse truffel en olijfolie,
- met gebakken broodkruim vermengd
- met gedroogde tomaten, knoflook, cayenne peper en zout (eerst alles tegelijk malen en
dan fruiten).
Lekker op zeer warme pasta met een beetje
- olijfolie.
- met zee-vruchten, peterselie en, knoflook en basilicum,
- met Jacob's schelpen en bacon,
- met coques (venus schelpen) en tomaten,
- of met verse peper
- met rauw andijvie, kappertjes, knoflook, piment, olijven, pijnboompitjes en amandelen.
- met tomatensaus en inktvisringen,
- met geraspte courgette, cherry-tomaten,
- gebakken noten pasta gemengd met yoghurt en gefrituurde uitjes,
- met kip, mais, pecannoten, verse peper en wortel,
- met broccoli, spinazie en Parmezaanse kaas,
- met in julienne gesneden groente,
- met spinazie en Boursin cuisine (groene kruiden)
Dankje wel Ineke!
- met spinazie, basilicum Parmezaanse kaas, mascarpone en pijnboompitjes,
- met marscapone, olijven, parmezaanse kaas, piment d'Espelète en citroenzeste,
- à la Carbonara, met spekjes, ui, kaas en ei,
- à la Bolognese, met tomaat, uien en gehakt,
Met Bolognese saus en extra groente,
- met kalfslever en bacon,
- met Romanesco-bloemkool, gedroogde vijgen en Pecorino,
- met champignons en bieslook,
- met gegrilde groeten 
- met pesto en Parmezaanse kaas,
- met ontvelde tomaten, pijnboompitjes, marjoran en room,
- met courgette, courgettebloem en cherry-tomaten,
- met cherry tomaten, nootmuskaat, olijfolie en lavas,
- met zwarte olijven, kappertjes en tomaten,
- met room, waterkers, olijven en noten,
- met zongedroogde tomaten en olijfolie,
- met gekonfijte verse zalm en zongedroogde tomaten,
- met gedroogde ham, basilicum en Parmezaanse kaas.


De meeste pasta recepten zijn heerlijk met een glas Italiaanse witte of blush rosé.