Webshop Eleveld Steenwijk
Aanmelden nieuwsbrief Eleveld Steenwijk
Eleveld Steenwijk

Tatin geitenkaas

Tatin met geitenkaas
Dit kregen wij bij Huub.
Heerlijk als aperitief met een glas witte wijn.

Laat de oven tot 210°C verwarmen.
Bedek 6 taartvormjes met bakpapier en vervolgens met ahorn-siroop
Daarop wat gesneden geitenkaas , zo mogelijk in een vorm van een bloem leggen.
Daarop een plak ham van zeer goede kwaliteit en daarop het in rondjes gesneden bladerdeeg .
Vooral goed afsluiten en bakken tot het goud-bruin is.

Eventueel naar eigen smaak, wat groene kruiden er aan toevoegen, en serveren met een kruidensla (bijvoorbeeld rucola, veldsla of raddichio).

Heerlijk met een glas Pinot Grigio uit Roemenië, een Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland of ...een rosé.  



foto: recettes Italiennes