Webshop Eleveld Steenwijk
Aanmelden nieuwsbrief Eleveld Steenwijk
Eleveld Steenwijk

Samen sterk!

Samen bereiken we meer...

Hoe ondersteun je je favoriete horecazaak? Fine wining and dining, maar dan thuis!
Wat is ons leven in ruim een maand tijd veranderd. We werken bijna allemaal thuis, blijven zo veel mogelijk binnen en spreken onze familie en vrienden alleen nog via Facetime of Whatsapp.
Wat we ook missen is een fijn avondje uit.
Cafés en restaurants hebben hun deuren noodgedwongen moeten sluiten (tot 13 mei waarschijnlijk) en het is op dit moment onduidelijk wanneer we ooit weer in een restaurant achter een mooi gerecht en een goed glas wijn zullen zitten.

Maar, in de donkerste tijden komt het beste in de mens naar boven en we zien dat steeds meer topzaken inmiddels overgestapt zijn op thuisbezorging of de optie tot afhalen. Zo is het – zelfs in tijden van Corona – tóch mogelijk om thuis aan je eigen keukentafel te genieten van het beste wat er op culinair gebied te vinden is.

In Steenwijk is er een afhaalmenu bij Zus & Zo te bestellen (wordt ook bezorgd).
Het zijn maaltijdpakketten die stapsgewijs klaargemaakt kunnen worden. Alle componenten in de box zijn al klaar, ze hoeven alleen nog even gecombineerd te worden.
Ook in Steenwijk, biedt het Veerhuys tapa’s to go.

Bij Sukade in Meppel maakt chef Thomas een 3 gangen diner voor bij je thuis, inclusief een handleiding van de chef zelf waarin hij zijn tips voor het perfect opgemaakte bord met je deelt.

In Havelte vinden we Ludiek, die een 3-gangen menu aanbied en verschillen voorgerechten en hoofdgerechten. Verwacht gerechten met klassiek karakter en een moderne twist uit de Mediterraanse en Oosterse keuken.

De Pergola in Giethoorn bieden heerlijke gerechten. Denk aan hun beroemde spareribs,

Geertien op Muggenbeet –  Chef-kok Jacco Gorte heeft 6 bijzondere gerechten ontwikkeld, die zijn af te halen zijn in Muggenbeet en die thuis alleen nog maar opgewarmd hoeven te worden.

Eleveld, Passie voor wijn – Uiteraard mag er bij de prachtige gerechten een bijzondere fles wijn niet ontbreken. De wijnen worden de eerst volgende werkdag overal in Nederland thuis geleverd en ze adviseren je graag welke wijn bij welk gerecht te schenken.
Bijvoorbeeld een 12e Mezzo voor bij de asperges, een prachtige Zuid-Franse Chardonnay voor bij de kreeft en bouillabaisse, een zwoele rode bij een vlees gerecht of een mooi gerijpte Port bij de kaasplank?

Wellicht een mooi idee voor het naderende weekend.
Al met al zijn er genoeg manieren om een sector die zo hard wordt getroffen door deze crisis, een steuntje in de rug te kunnen geven terwijl je jezelf tegelijkertijd een mooie avond bezorgt.

Geen zin om iets op te halen?
Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan.

 

Blijf gezond, houd je hoofd koel en je hart warm!
Vanzelfsprekend geldt voor de consumptie van alcohol altijd: geniet uitbundig, maar drink met mate!

Hartelijke groeten,

Bert & Ginette