Olijven broodjes
De mini olijvenbroodjes van Ingrid
Ingrid maakt deze broodjes met haar kids Max & Bruno... in plaats van kleien !!!
1 pakje broodmix , (als je het moeilijker wilt maken, kun je ook zelf brooddeeg maken).
In plaats van boter : olijfolie gebruiken.
extra : 1 theelepel Provençaalse kruiden,
wat olijven in kleine stukjes,
wat zout.
Om het deeg te maken, volg de gebruiksaanwijzing op het pak.
Uitrollen tot een rechthoekige lap.
Vul hem voor de helft met olijven,
vouw hem dubbel en streek rondjes uit met een "mini" steekvorm of iets dergelijks.
(Van de restjes, maak je een mini foccacia).
Over de broodjes, een mengsel van olijfolie en zout smeren.
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op het pak.
Omdat ze klein zijn is de baktijd ± 8 mn.
Lekker bij soep of gebakken groenten..... een fles droge Muskaat erbij en
smullen maar..............
Drink je liever rood, denk dan aan een hout gerijpte Spanjaard.